Jest rok 2000. Minęły już trzy lata od Wielkiej Bitwy, jednak nie ma osoby, która pozwoliłaby sobie na zapomnienie o tym wydarzeniu. Wspomnienia zostały wyryte na zawsze w głowach wielu uczestników, którzy dalej brną przez życie, wreszcie wolni od terroru Lorda Voldemorta. Jego dawni poplecznicy przeszli na stronę dobra lub zostali wyłapani przez aurorów i zesłani do Azkabanu. W świecie czarodziei panuje istna sielanka, tak długo oczekiwana, z dala od wszelkiego zła i strachu o następne jutro. Nowy minister magii panuje sprawiedliwie, wyrywając z korzeniami ostatnie przejawy śmierciożerstwa.
Administrator
PG.
tak
Użytkownik
Naomi wstała, of course pomalowała się i ubrała się w mundurek z emblematem Gryffindoru. Ugh. O wiele lepiej wyglądała w mundurku Slytherinu.
Użytkownik
Bliss jak zwykle ubrana w jeansy i bluzę zeszła na dół. NIe miała szaty na sb
Avalon Ridlle napisał:
Avalon czekała na reszte.
-Hej Jenny ja się spało?
PG
Tak jak dodałaś ten co masz
a dobrze ,jaka pierwsza lekcja?
-------------------------------------------------
ja swojego nie dodawałam weszłam i go miałam
Użytkownik
Naomi stanęła obok dziewczyn. Cóż, jeśli już ma być w Gryffindorze, to przynajmniej nie będzie samotną ciotą.
Naomi Malfoy napisał:
Naomi stanęła obok dziewczyn. Cóż, jeśli już ma być w Gryffindorze, to przynajmniej nie będzie samotną ciotą.
Jenny zerkneła na Noami
hej*mrukneła*
Użytkownik
Bliss spojrzała na Naomi i przewróciła oczami. Oparła się o ścianę
Użytkownik
Jenny napisał:
Naomi Malfoy napisał:
Jenny zerkneła na Noami
hej*mrukneła*
-Hej.-spojrzała na nią, przekrzywiając głowę.
Avalon Ridlle napisał:
Jenny napisał:
Avalon Ridlle napisał:
Avalon czekała na reszte.
-Hej Jenny ja się spało?
PG
Tak jak dodałaś ten co masza dobrze ,jaka pierwsza lekcja?
-------------------------------------------------
ja swojego nie dodawałam weszłam i go miałam-Nie wiem.
PG.
Klikasz swój profil
Po prawej stronie masz takie coś na S\Avatar pisze ci tak Klikasz to i tam pisze żmień Avatar wybierasz plik. Klikasz QWyślij i po 5 min ci się zmnieni.
ja też Quinn powinna wiedzieć ale nie wiem gdzie ona jest
Użytkownik
ekhem zaznaczę, że Naomi zwróciła swoje "hej" tylko do Jenny
Użytkownik
Jenny napisał:
Naomi Malfoy napisał:
no to za co miałaś tą karę?
-Rzuciłam zaklęcie Cruciatus na takiego wypierdka : P-powiedziała z nieukrywaną dumą.
Użytkownik
Naomi Malfoy napisał:
Jenny napisał:
Naomi Malfoy napisał:
no to za co miałaś tą karę?
-Rzuciłam zaklęcie Cruciatus na takiego wypierdka : P-powiedziała z nieukrywaną dumą.
Bliss lekko drgnęła
-Nie wiem czemu Dumbledore wysłał cię akurat do Gryffindoru-szepnęła-Zaklęcie Cruciatus to nie powód do dumy. Przeżyłaś kiedyś takie tortury? Wyobraź sobie co czuł ten skrzat-Głos Bliss był zimny. Pozbawiony emocji. Spojrzała na dziewczyny w pokoju i szybko wyszła na korytarz.